Søger alpha testere til afgangsprojekt

Søger alpha testere til afgangsprojekt

Søger alpha testere til afgangsprojekt

3 Comments on Søger alpha testere til afgangsprojekt

CamUIweb

Ville det ikke være rart at få besked hver gang der var benzin til under gennemsnitsprisen i nærheden af dig, når du kørte bil? Det syntes jeg, og har derfor valgt at programmere sådan en app til min afgangs-eksamensprojekt på min bacheloruddannelse.

Jeg er nu nået til en fase i mit projekt hvor jeg skal bruge din hjælp. Jeg skal have en masse data i form af billede fra tankstationer. For at få din data, har jeg designet en app som sender mig alt hvad jeg skal bruge. Det eneste du skal gøre er at downloade appen, og bruge den til at tage et billede af disse benzinprisskilte, alt andet sker automatisk. LINK TIL APP

Den data du sender til mig er følgende:

 • Billede
 • GPS koordinator
 • Telefonens mærke
 • Telefonens styresystemversion

Grunden til at jeg skal bruge disse data, er at der stadig er lang vej i udviklingsfasen. Den endelig app bruger text genkendelse til at finde ud af hvad der står på billedet. Før dette kan ske, så skal jeg “lærer” en computer at forstå danske bogstaver. Dette kræver mange billeder af ting med samme karaktertræk og er derfor jeg søger alpha testere til afgangsprojekt. For at få mest ud af min alpha-test fase bruger jeg også diverse data til at lave statistikker, dette er med for at kunne se hvilket hardware mine alpha-testere bruger
feedbackUIsmall
Appen inkludere også en funktion til at sende feedback, dette gøres ved at gå ind i ”Send besked” funktionen og herefter skrive hvad der har været af problemer. Skulle det have interesse, så kontakt mig!
Indtil videre er appen kun designet til at køre på Android ICS (4.0.4 og op), Til Iphone og Blackberry bruger, må jeg desværre sige at I kan ikke hjælpe mig, men måske i fremtiden!

qr

QR til dem som synes det er besværligt at bruge links

Martin Jørgensen

Martin Jørgensen

Got my degree from EAL in 2012 as an IT-Technologist with specialty in network. I enjoy living in a century where I can earn a living doing my hobby. Material I publish here are often part of my small projects.
Martin Jørgensen

Latest posts by Martin Jørgensen (see all)

 • julire

  hello man. is there a way to contact you ?

  • You just did 🙂
   if you want a more private conversation, please mail me on info@fixedpoint.dk or via my LinkedIn, you will find the link to my profile in the author section of each post.

  • You just did 🙂
   if you want a more private conversation, please mail me on info@fixedpoint.dk or via my LinkedIn, you will find the link to my profile in the author section of each post.

Back to Top